+359 893 288 688

Youtopia Riverside

Посрещнахме първите си гости!

Събития в нашата къща ще има много, но първото е едно!

На 2ри Февруари Youtopia Riverside посрещна първите си гости!

Рождения ден е повод, който често ни кара да отпразнуваме с приятели и семейството! Това бе и повода на нашите първи гости, да отпразнуват един живот, изпълнен с приключения, израстване и любов! Страхотния момент, в който нашия рожденик стъпи в 35 годишнина вълнуваща възраст, беше възможност за всички, да се насладят на този юбилей и да се възползват от време, да си спомнят за споделените моменти и да се забавляват!

Помещението беше стилно украсена с декорация в зелено, черно и златно. Паното с балони, беше чудесно място за снимки, на които гостите се черпеха с шотове, коктейл с лично произведен доматен сок!

За доброто настроение на гостите се грижеше Диджей. От пулта се излъчваше музика, която вдъхновяваше всички да се движат и забавляват. Музикалните плейлисти, които се съчетаваха с светлинни ефекти, танцуващи по стената и подчертавайки енергията на вечерта!

В цялата зала се усещаше енергията на радостта и вълнението, като гостите се потопиха в една незабравима нощ, пълна с магия и изисканост!

Гостите оставиха и коментари!

„Къщата ви е прекрасна, радваме се, че успяхме да ви открием и да бъдем първите ви гости! Скоро ще ви наемем отново и за други важни за нас събития!“

Сутрината след празненството, спомените остават, като светлина и топлина в сърцето на всички гости. А ние пожелаваме на рожденика и следващите години да бъдат изпълнени със същата колекция от приключения, приятели и обич!

Ако и вие искате да изкарате незабравимо, може да ни се доверите изцяло! Можем да ви помогнем в избора и поръчка на храна. Имаме прекрасен водещ на събития, както и диджей. А ако искате събитието ви да бъде още по-незабравимо, можем да ви помогнем в избора на артистична програма и изпълнители! А накрая на вечерта можете да се настаните в стахотните ни стилни и удобни стаи!

Така вашия празник или събитие ще бъде споменавано дълго време!

Харесайте и страничката ни във фейсбук, за да следите за събития и промоции!

https://www.facebook.com/youtopia.riversidee