+359 893 288 688

За нас

Youtopia Riverside e вдъхновяващо пространство за всеки повод.

Водени от желанието си да търсим и намираме уюта не само отвън, но и в нас самите, а и да го споделяме с околните, се роди идеята за Youtopia.

Място, където не само може да се насладите на красотата на природата, но и да се потопите в меката прегръдка на истинската и заслужена почивка.

Уютни стаи

Вярваме във функционирането в хармония с природата. Когато това се постигне, всичко си идва на мястото. Оставайки тук, това е най-малкото, което ще изпитате.

Вкусна храна

При нас ще намерите всичко необходимо за вашето неповторимо изживяне. А качествената и вкусна храна е нещо, на което много държим и с което не правим компромиси.

Високо качество

Една от основните философии за всяка една предлагана услуга е качеството. А при нас ще намерите безкомпромисно такова, така, че да бъдете напълно удовлетворени.

Усетете безвремието, отпуснете сетивата си и се отдайте на безценни мигове в едно с природата. Youtopia Riverside предлага малка спа зона, в която може да релаксирате и да помогнете на тялото и умът да достигнат оптимално ниво. На ваше разположение е летният ни басейн, в който може да отморите, градинското джакузи, в което да се отпуснете с чаша чай, или ледената баня, в която да събудите тялото и сетивата си.

СПА Зона

Локация

Разположен в зашеметяващата гориста местност в сърцето на Сърнена гора на брега на р. Сазлийка, Youtopia е уединено място, което съчетава комфорта и красотата на природата с модерната архитектура. 

Ние предлагаме уютни и многофункционални пространства за провеждане на лични семейни празници, курсове, тиймбилдинг активности и корпоративни събития и обучения.

 

Събития и обмени

Като част от Youtopia Riverside, Youtopia Centre е международен младежки център, който се фокусира върху младежките обмени, събития и семинари.

Уединената и уютна конферентна зала е оборудвана със съвременни технически съоръжения и е идеална както за семинари, така за водене на преговори, лекции и др. За едно различно фирмено събитие, далеч от градската среда.